Prilikom renoviranja prostora u kom živimo, bilo da je u pitanju stan ili kuća, brinemo o svakom detalju. Pa čak i onom najsitnijem. Kada je kupatilo u pitanju onda su pločice za kupatilo te koje određuju sam dizajn i stil vašeg kupatila.

Počevši od kuhinje, trpezarije, preko dnevne i spavaće sobe, dolazimo do kupatila, koje se čini kao sasvim obična prostorija u kojoj se ne provodi previše vremena. Zapravo, kupatilo je vrlo bitno u svakom domu.

Boja pločice za kupatilo, koliko je bitna?

Svetlo i prostrano kupatilo veoma je bitno, ali šta raditi ako je njegova kvadratura mala, kako dobiti bolju dimenziju? Upravo odabir pločice za kupatilo je presudan u takvom zahtevu.

Pre svega, savetujemo, bele ili neke svetlije nijanse pločica. Kada biste pitali bilo kog dizajnera enterijera, rekao bi vam da odaberete bele pločice, jer se upravo u kupatilu vidi otvorenost prostora.

Ako biste, ipak, malo eksperimentisali i odlučili se za neke boje u kupatilu, nudimo i takvu ponudu. Za ovakav izgled, preporučujemo AQ MOZAIK GU05 pločice, one će oživeti svaku prostoriju i lako će se kombinovati sa narandžastim i ljubičastim tonovima.

Kako biste dobili ovaj sofisticirani izgled kupatila, iz ponude izdvajamo upravo Adorea grey plocice pravougaonog oblika (slika 1) , koja će vašem kupatilu dati neku novu, drugačiju dimenziju.

Svima je dobro poznato da je zelena boja asocijacija za odmor, nežnost. I zato kada gledamo u stvar koja je zelene boje mi se osećamo smireno. Za osobe koje uživaju u zelenom prostoru, odabrali smo odlične pločice koje će im se dopasti. Naše Fortuna green pločice (slika 2 ), odradile bi sjajan posao.

Adorea grey pločice za kupatilo

Poručite ovu pločicu ovde.

Fortuna green pločice

Poručite ovu pločicu ovde.

Ovo su neki od naših predloga pločice za kupatilo, koji bi vam se mogli dopasti. Mi smo tu da vam odabir olakšamo i da vas posavetujemo. Kvalitet je, svakako, proveren, a cena i više nego pristupačna. Slobodno nas kontaktirate, za više informacija kliknite ovde.